3 stycznia 2020 roku współzałożycielem zostaje Mikser30.
4 stycznia 2020 roku sieć sklepów "Głowa Mała" ze sklepem "MikserTiker" stworzyły korporację "DCraftowy Koncern Handlowy".
5 stycznia zmienione zostaje hasło reklamowe z "Mały sklep, Dużo Możliwości!" na "Duża Sieć, Wiele Możliwości!".
Teraz sklep przechodzi trudny okres po otwarciu DCraftowego Centrum Handlowego, więc 40% wszystkich produktów może być wykupione.
Od dzisiaj także nie można kupować już pięter w Głównym Budynku.
Ostatnio edytowany: ponad 4 lat temu
<strong>Pewnie i tak niedługo dorek mnie zbanuje, za "udostępnianie jakiś danych" czy coś, a jak nie za to, to zmieni regulamin na 10 minut aby się mnie pozbyć. Na początku myślałem, że przygoda na dcrafcie będzie fajna, a tu się okazuję, że każdy z administracji i moderacji jest taki sam. Nie potrafi uszanować kogoś zdania, nie potrafi wysłuchać, bo tak powiedział moderator i tak ma być. Dziwne? Bardzo. A to niby DoreK taki dobry, wie co najlepsze dla serwera. W swoim statusie na discordzie ma napisane, że chciałby cofnąć czas. Tsa... Nie wierzcie na słowo. Pewnie się cieszy, że mnie "wykurzył" z serwera. Ale nie wie wszystkiego :)</strong><br /> <br /><strong>Dużo może się jeszcze wydarzyć.</strong>