No pewnie że tak
x 1
No pewnie że tak
No pewunia stary! My to w jednym basenie ryby łowiliśmy hihi :)
Panie moderze, proste że tak
Nie :)
^ Średnio znam typa :)
Tak
^ A czemu by nie ;]
Uwielbiam
A to ciekawe...
To jest @Harvalien bardzo ciekawe, że mnie uwielbiasz. Ale czy na pewno?
@kaiko_i_kokosz, zobacz sobię także:
Ja przecież wiem, jak mnie obrażacie, cała administracja i moderacja. Bardzo dziękuję za ten "miło" spędzony czas na dcrafcie.
Nie pozdrawiam.
PS: Pewnie i tak niedługo dorek usunie tą wiadomość, a mnie zbanuje, za "udostępnianie jakiś danych" czy coś (więc radzę zapisać sobie te logi), a jak nie za to, to zmieni regulamin na 10 minut aby się mnie pozbyć. Na początku myślałem, że przygoda na dcrafcie będzie fajna, a tu się okazuję, że każdy z administracji i moderacji jest taki sam. Nie potrafi uszanować kogoś zdania, nie potrafi wysłuchać, bo tak powiedział moderator i tak ma być. Dziwne? Bardzo. A to niby DoreK taki dobry, wie co najlepsze dla serwera. W swoim statusie na discordzie ma napisane, że chciałby cofnąć czas. Tsa... Nie wierzcie na słowo. Pewnie się cieszy, że mnie "wykurzył" z serwera. Ale nie wie wszystkiego :)
A i tutaj jeszcze wklejam dowód na to, jacy są na tym serwerze moderatorzy, głównie shadow. Nawet poprawnie nas wyzwać nie umie ("zgrai pacanów") ...
Myślałem, że z shadow się pogodziłem. Niestety jak to zobaczyłem to się zdziwiłem. Dlaczego tak shadow robi? No nie wiadomo, po prostu lubi się wyżywać na kimś, mieć władzę (cokolwiek)...
I tak, tak tak tak, dorek miał wyjebane, prosiłem się 2 tygodnie o rozbiórkę i powiększenie tego cholernego cuboida. 30 minut roboty was nie zbawi.
Czyli podsumowywując - Cała administracja i moderacja to śmierdzące lenie, lubią rządzić się na serwerze, ale nawet nie kiwną palcem aby cokolwiek dla niego zrobić i dla jego społeczności.
Nie mam nic tylko do entile96, on zawsze pomoże, nie kłamie że mu się nie chce ani nic w tym stylu
Jeśli ktoś chce więcej dowodów na to jaka jest moderacja i administracja serwera, zapraszam na pw discord - Playerek#1111