Ładowanie...
reverial.net
Kliknij, aby skopiować adres
Ładowanie...
discord.reverial.net
Kliknij, aby dołączyć
Witaj na Reverial.net!
Aby dołączyć, zaloguj lub zarejestruj się.
Internet Explorer: Internet Explorer is not supported. Please upgrade to a more modern browser.
Przyjęte Podanie na ChatModeratora
Temat zablokowany
Harvalien
9 postów
1 tematów
ponad 4 lat temu

1. Twój nick: Harvalien
2. Imię: Ola
3. Wiek: 20 lat
4. Jak długo grasz w Minecrafta: Zaczęłam jakoś jako dzieciak, nie pamiętam dokładnie, ale pewnie miałam z 12 lat, więc wychodzi, że koło 8 lat gram.
5. Jak długo grasz na serwerze MC-DCraft.pl: Od października 2019.
6. Czy miałeś/aś rangę moderacyjną na innym serwerze, jeśli tak to napisz jaką: Tak, dawno temu, bo pewnie ze 4 lata temu, miałam bodajże rangę moderatorki na serwsze gc2, aktualnie już tam nie gram.
7. Czy miałeś/aś swój serwer: Nie, nigdy
8. Dlaczego chcesz zostać ChatModeratorem: Bo lubię gdy na czacie panuje przyjazna i wyluzowana atmosfera, nie ma śmietnika spowodowanego spamem czy bardzo rażącymi błędami ortograficznymi bądź składniowymi. Fajnie też, gdy gracze są dla siebie mili na czacie, lepiej się gra.
9. Opisz siebie: Aktualnie studiuję psychologię, czyli w zasadzie coś co mnie najbardziej interesuje. Poza tym interesuję się kinematografią, uwielbiam dramaty.
10. Twoje plusy i minusy: + zaangażowanie w to co robię
+ wydaje mi się, że jestem raczej wyluzowana i wyrozumiała
+ szczerość
- czasem zdarza mi się lenistwo
- gdy brak mi motywacji, zdarza się, że porzucam niedokończone projekty i plany

Ostatnio edytowany: ponad 4 lat temu x 4
PlayerekG123
96 postów
17 tematów
ponad 4 lat temu

Ja jestem bardzo aktywnym graczem, a teraz rzadko ciebie spotykam. Wiem, że kiedyś często grałaś, gdzieś listopad-grudzień. 🤔

Nie znam ciebie zbyt więc moja wypowiedź tu jest raczej nikła. 😶

Edit: A! I jeszcze teraz dopiero zauważyłem, że czasem ulegasz powtórzeniom, tutaj cytat: "nie pamiętam dokładnie, ale pewnie miałam z 12 lat, więc pewnie koło 8 [...]".  Wiem że każdemu może się to zdarzyć, ale to tylko taka moja uwaga :)

Edit 2: Teraz jesteś często :)

~ Pozdrowionka od Gabryśka! 👤

Ostatnio edytowany: ponad 4 lat temu x 1 | x 1 | 😆 x 1
<strong>Pewnie i tak niedługo dorek mnie zbanuje, za "udostępnianie jakiś danych" czy coś, a jak nie za to, to zmieni regulamin na 10 minut aby się mnie pozbyć. Na początku myślałem, że przygoda na dcrafcie będzie fajna, a tu się okazuję, że każdy z administracji i moderacji jest taki sam. Nie potrafi uszanować kogoś zdania, nie potrafi wysłuchać, bo tak powiedział moderator i tak ma być. Dziwne? Bardzo. A to niby DoreK taki dobry, wie co najlepsze dla serwera. W swoim statusie na discordzie ma napisane, że chciałby cofnąć czas. Tsa... Nie wierzcie na słowo. Pewnie się cieszy, że mnie "wykurzył" z serwera. Ale nie wie wszystkiego :)</strong><br /> <br /><strong>Dużo może się jeszcze wydarzyć.</strong>
Domix161
6 postów
1 tematów
ponad 4 lat temu

Zgodze się z gabrysiem ma racje. Jeśli Dorek dasz jej szanse to bedzie nie fer w stosunku do mnie. Tyle mam do powiedzenia.

😆 x 2 | x 1
Harvalien
9 postów
1 tematów
ponad 4 lat temu
krolhleb:

Zgodze się z gabrysiem ma racje. Jeśli Dorek dasz jej szanse to bedzie nie fer w stosunku do mnie. Tyle mam do powiedzenia.

Wydaję mi się, że w kwestii twojego podania zaważyły liczne błędy ortograficzne/gramatyczne/językowe, więc kwestia "dania komuś szansy" jest tutaj chyba nie do końca na miejscu, ale to tylko moje zdanie :)

x 1
Domix161
6 postów
1 tematów
ponad 4 lat temu

Tylko, że u mnie był jeden błąd, który nie zauważyłem tak samo jak i u Ciebie.

x 1
Harvalien
9 postów
1 tematów
ponad 4 lat temu
krolhleb:

Tylko, że u mnie był jeden błąd, który nie zauważyłem tak samo jak i u Ciebie.

Nie chcę Ci wytykać błędów, ani tym bardziej się kłócić, ale znowu popełniłeś błąd, bo powinno być "którego". O tym właśnie mówię, mając na myśli Twoje błędy. Wydaję mi się, że popełniasz je mimo wszystko częściej ode mnie, a jednak obydwoje się ubiegamy o stanowisko ChatModeratora, gdzie poprawna pisownia jest bardzo istotna. 

x 1
PlayerekG123
96 postów
17 tematów
ponad 4 lat temu

A jednak nie każdy jest robotem by ich nie popełniać 😉 Ale by notorycznie?

Ostatnio edytowany: ponad 4 lat temu
<strong>Pewnie i tak niedługo dorek mnie zbanuje, za "udostępnianie jakiś danych" czy coś, a jak nie za to, to zmieni regulamin na 10 minut aby się mnie pozbyć. Na początku myślałem, że przygoda na dcrafcie będzie fajna, a tu się okazuję, że każdy z administracji i moderacji jest taki sam. Nie potrafi uszanować kogoś zdania, nie potrafi wysłuchać, bo tak powiedział moderator i tak ma być. Dziwne? Bardzo. A to niby DoreK taki dobry, wie co najlepsze dla serwera. W swoim statusie na discordzie ma napisane, że chciałby cofnąć czas. Tsa... Nie wierzcie na słowo. Pewnie się cieszy, że mnie "wykurzył" z serwera. Ale nie wie wszystkiego :)</strong><br /> <br /><strong>Dużo może się jeszcze wydarzyć.</strong>
Harvalien
9 postów
1 tematów
ponad 4 lat temu
gabrysiek_pl:

A jednak nie każdy jest robotem by ich nie popełniać :) Ale by notorycznie?

Oczywiście, każdemu się zdarza popełniać błędy i ja tego nigdzie nie neguje :)

x 1
DoreK Stwórca
878 postów
326 tematów
ponad 4 lat temu

Drugi etap

x 1

🥒 OGÓREK 🥒

DoreK Stwórca
878 postów
326 tematów
ponad 4 lat temu